AANBEVELINGEN VÓÓR DE BEHANDELING

Dag van de behandeling:

*GEEN bloedverdunnende medicatie nemen - Ook Paracetamol, Dafalgan is bloedverdunnend.

*Geen koffie drinken.

De huid in de oogleden moet goed gehydrateerd worden. Zijn je ogen gevoelig en vatbaar voor zwelling?  In dit geval is het de moeite waard om vooraf homeopathische capsules met arnica in te nemen. Het is goed om direct voor de ingreep te rusten. Het wordt aanbevolen om een paar dagen voor de procedure henna voor wimpers aan te brengen. Dit bezorgt u meer comfort, want u kan enkele dagen geen mascara aanbrengen. Het is noodzakelijk om valse/ verlengende wimpers te verwijderen!

Hier is het aan te raden om een zonnebril mee te nemen. Na de behandeling kan u zo gezwollen ogen camoufleren.

AANBEVELINGEN NA DE BEHANDELING

Direct na de procedure is de kleur van de lijnen behoorlijk intens, zelfs voor delicate make-up.  Maak je geen zorgen, want binnen 4 – 7 dagen zal de kleur vervagen tot 50%.  Met verplichte correctie (4-8 weken vanaf het eerste consult) wordt het effect van de behandeling gecorrigeerd en versterkt.

 Gedurende ongeveer 7 dagen na de behandeling moet het gepigmenteerde gebied met bijzondere zachtheid worden behandeld. Eyeliners mogen niet worden doorweekt,  er mag niet over gewreven worden of ze mogen niet bekrast worden.  In geen geval mag de gepigmenteerde huid worden gewassen met zeep of worden behandeld met andere cosmetica dan die aanbevolen door de behandelende specialiste.  Breng enkele dagen geen oogschaduw en mascara aan.  Maak geen gebruik van sauna, solarium (zelfs 3-4 weken), spa-behandelingen en het zwembad. Eyeliners mogen NIET- ongeveer een week na de procedure – gehydrateerd worden of ingesmeerd worden.

GALERIJ