C-sectie litteken
 Een keizersnede litteken veroorzaakt ongemak voor veel vrouwen.  Gelukkig helpt esthetische sector hierbij en biedt een hele reeks behandelingen die het litteken na een keizersnede effectief verminderen.
 Microneedling +Gen factor
 Een van de meest effectieve behandelingen om een ​​keizersnede litteken te verwijderen is mikropunkture-techniek .  De Microneedling therapiebehandeling bestaat uit het uitvoeren van gecontroleerde huid-micro-schades die het proces van weefselreconstructie en huidregeneratie stimuleren.  Hierdoor wordt oud weefsel vervangen door nieuw en gezond.  Er wordt nieuw collageen aangemaakt, een belangrijke bouwsteen van de huidstructuur.  De behandeling is pijnloos en minimaal invasief.
    Direct na de behandeling zal roodheid van de huid zal ontstaan op de plaats zelf , die dan ook snel verdwijnt (binnen 24u). Door het litteken van de keizersnede te microneedelen, kunt u van het huiddefect afkomen.  Soms veroorzaakt een keizersnede litteken een gebrek aan gevoel in de huid en onderhuidse gebieden onder het litteken of draagt ​​het bij aan hoofd-, nek- of rugpijn.
 In dergelijke gevallen moeten vrouwen in de eerste instantie een arts en daarna een esthetische specialiste raadplegen om van de negatieve effecten van een  keizersnedelitteken zelf af te komen.
 Micropunkture  voor keizersnede litteken
 Het is de moeite waard om te kiezen voor micropunkture met naalden, die vaak wordt gebruikt om het litteken van de keizersnede te verwijderen.  De behandeling bestaat uit het micropunctie zelf en ook toedienen van een speciale hydrogel die actieve ingrediënten bevat zoals: eiwitten , groeicellen, hyaluronzuur, organische silica, vitamines, aminozuren, cafeïne en minerale zouten.
 De micropunkture behandeling bestaat uit het maken van kleine injecties en geeft bevredigende resultaten, ook bij het wegwerken van het litteken na een keizersnede . Micropunkture zelf draagt ​​bij aan de verbetering van de microcirculatie in het onderhuidse weefsel, verbetert het metabolisme van vetcellen, versnelt de bloedsomloop en het verbranden van energie. Bovenop bijvoegen van Gen Factor om de genezing te stimuleren , bevorderen en controleren om zo de beste resultaten mogelijk te bereiken.
 De keizersnede littekenbehandeling gebeurt met speciale apparatuur die enkel daarvoor dient. Die onderscheidt zich door speciale  cardriges die met de kleine naalden door de huid gaan zonder deze te scheuren en een handvat waar een motor zit die 6th sense optie hebt om de huid automatisch te herkennen; waar de littekens zich bevindt, want zoals we weten: door gezonde huid zal  de naald zich makkelijker doorboren en een litteken is vaak een harde weefsel. Dit apparaat bestaat uit handvat die op een pen lijkt en is uitgerust met een systeem van pulserende micronaalden.
Hoe verse is de litteken zelf hoe makkelijker is om die volledig te verwijderen. Maar ook de oude littekens zijn verwijderbar maar het zal meer sessies nodig hebben.
 .  Een esthetisch specialiste brengt het naald onder bepaalde hoek.  De naalden bereiken een diepte van meer dan 2 mm en “beschadigen” het weefsel op een gecontroleerde manier.
 Het effect van een dergelijke actie is de stimulatie van de huid tot microtrauma die door gebruik van GenFactor zullen gecontroleerd genezen.
Kijk zelf voor resultaten
voor & na 2 sessies
voor & na 4 sessies
keizersnedelitteken voor & na 3 sessies

keizersnede litteken voor & na 3 behandelingen

keizersnedelitteken in sessie…

Ook striemen kunnen aangepakt worden en jouw buik zal terug mooi eruit zien.

striae na 1 sessies
striae na 1 sessie

striae na 1sessie

striae na 2 sessies( bij een man)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *