AANBEVELINGEN VÓÓR DE BEHANDELING

Dag van de behandeling:

*GEEN bloedverdunnende medicatie nemen - Ook Paracetamol, Dafalgan is bloedverdunnend.

*Geen koffie drinken.

Het wordt aanbevolen anti viraal-tabletten (op voorschrift bij jouw arts) 5 dagen vóór de procedure in te nemen. Dit geneesmiddel is een antiviraal preparaat dat beschermt tegen herpes.
U neemt het medicijn na overleg met uw arts. 
Actieve herpes heeft een negatieve invloed op permanente make-up.  De procedure moet worden uitgevoerd 2 weken nadat de herpes volledig is genezen.

De uiteindelijke kleur van de lippen is pas zichtbaar na ongeveer 4 weken na de procedure.  Tot die tijd kan het kleur nog veranderen.

Elke vrouw heeft een ander kleur van lippen. De procedure zal dan ook een ander resultaat hebben bij elke persoon. Het is onmogelijk te voorspellen wat het uiteindelijke effect zal zijn.

Vóór de behandeling  moet de specialiste  worden geïnformeerd over eerdere lipvullingen of injecties.  Als deze gepland zijn voor de behandeling, is het beter om ze uit te stellen tot na de permanente make-up.

Het is erg belangrijk dat de lippen vóór de procedure goed worden gehydrateerd en gladgemaakt.  Gebarsten lippen nemen het pigment minder goed op. Het wordt aanbevolen om de lippen een paar dagen voor de ingreep te scrubben /masseren met een tandenborstel.

Het is handig om een sjaal mee te brengen. Na de behandeling kunnen de lippen erg gezwollen zijn.

AANBEVELINGEN NA DE BEHANDELING

Direct na de procedure is de kleur van de lippen behoorlijk intens, zelfs voor delicate make-up.  Maak je geen zorgen, want binnen 7 dagen zal de kleur vervagen tot 50%.  Met verplichte correctie (4-8 weken)wordt het effect gecorrigeerd en versterkt.

Neem anti viraal-tabletten (zovirax) gedurende 5 dagen na de behandeling in. Deze zijn op voorschrift van jouw arts te verkrijgen. Het gebied dat aan pigmentatie is blootgesteld, moet bijzonder voorzichtig worden behandeld.  Week, wrijf, kras, pluk of raak het gepigmenteerde gebied niet aan.  De lippen mogen in geen geval worden gewassen met zeep of worden behandeld met andere cosmetica dan die aanbevolen door de lijnlezer.  Maak geen gebruik van sauna, solarium (zelfs 3-4 weken), spa-behandelingen en het zwembad.

Lippen moeten meerdere keren per dag worden gehydrateerd, waarbij het gepigmenteerde oppervlak wordt ingesmeerd met een zeer dunne laag van het aanbevolen preparaat.

Waarschuwing!  Als deze regels niet nauwkeurig worden nageleefd, kan verkleuring optrede

GALERIJ