OVER ONS

Al jaren proberen we de meest innovatieve ontdekkingen van cosmetologie.

Te volgen om zo de behandeling naar de hogere niveau  te tillen. We breiden ons aanbod voortdurend uit om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. We blijven ons steeds bijscholen ,dit draagt bij tot innovatie en vernieuwing op de werkvloer.

Een bezoek aan Nailmorfoza Beauty Repair is een garantie voor dienstverlening op het hoogste niveau.  Als specialiste gebruik ik professionele apparatuur, cosmetica van gerenommeerde merken en alleen producten van de beste kwaliteit.  Klanttevredenheid is mijn prioriteit.  Dankzij een brede selectie aan behandelingen vindt iedereen bij Nailmorfoza  Beauty Repair precies wat zij/hij echt nodig heeft.

Mijn naam is Katrien Jablonowska

Jouw beauty architect. Na tal van trainingen bij Masters , kan ik jou mijn kwalitatieve diensten aanbieden van het hoogste niveau, onder veilige omstandigheden in een steriele omgeving. 

Straal een natuurlijke schoonheid uit !!!

Laat jouw natuurlijke schoonheid verzekeren door make-up permanent aan te brengen . Zo spaar je niet alleen veel tijd en geld mee, maar ook ziet je er elke dag (en nacht) perfect uit zonder je zorgen te hoeven maken voor uitgelopen make-up.

Stap de dag stralend tegemoet !!!

Heeft de natuur, een ziekte of ongeval jou je schoonheid ontnomen???

Daarmee helpen we U ook heel graag mee.!!

Door middel van medische micropigmentatie kan ik deze reconstrueren .

Dit volgens de nieuwste technieken Amazink Areola en Scarink concept ,momenteel de meest innovatieve methodes op de markt .

Ook voor mooi verzorgde handen ,ben je bij me aan het juiste adres.


ONZE KLANTEN OVER ONS