m7nqm9hfbrjdu8qrk4ikls7c4v97uo

GELAATSVERZORGING| SCULPTOR QUATTRO X | KUNSTAGELS |

BEL EN KRIJG MEER INFORMATIE!

WATERSTOF GELAALAATS REINIGING

Anders genaamd Hydrofacial reiniging.

 Wat moet je erover  weten?

 

 

De markt van cosmetische diensten biedt veel nieuwigheden, behandelingen die helpen om de uitstraling en jeugdige uitstraling te behouden of te herstellen.  Waterstof gezichtsreiniging kan veilig worden beschouwd als een van dergelijke cosmetische schoonheidshits, gebaseerd op moderne technologieën – effectief en veilig.  Het combineert wat het belangrijkste is in huidverzorging – diepgaande reiniging, voeding, oxygenatie, revitalisering en zelfs een anti-verouderingsbehandeling.  Het gebruik van het AquaPeel H2®-apparaat maakt individuele aanpassing van de behandeling en actieve stoffen, neutralisatie van vrije radicalen en afschilfering van de dode lagen van de opperhuid mogelijk.  Een professionele behandeling van waterstofreiniging van de huid zal volledig voor de conditie zorgen door de effecten van hydrabrasie, infusie, echografie en bipolaire radiogolven te combineren.

De behandeling van het gezicht met waterstof

Over vrij RFT-radicalen zegt en schrijf men veel in de context van schoonheid en behouden van het jonge uiterlijk, voornamelijk met de nadruk op hun schadelijke effect op de toestand van de huid. Het is belangrijk om te weten dat ze nodig zijn in de verloop van vele cellulaire processen, maar hun overtollige aanwezigheid wordt dan schadelijk voor de huid. Het overtollige RFT vernietigt de eiwitten, lipiden en nucleïnezuren in cellen, en een zichtbaar resultaat is een verouderend huid dat stevigheid, gezonde kleur, spanning en versheid verliest. Daarom is het de moeite waard om voor waterstofreiniging te kiezen, omdat het een diepe introductie van microscopische deeltjes van actief bindende waterstof RFT-radicalen mogelijk maakt. Dit leidt op zijn beurt tot de productie van water en zuurstof. Dankzij de elektroporatietechnologie moeten we omgaan met het niet-invasieve equivalent van mesotherapie. Het gebruik van elektrische pulsen produceert in de huid van microcnische producten die het weg openen voor individueel geselecteerde werkzame stoffen.
 
Hoe wordt de gezichtswaterstofreinigings
behandeling uitgevoerd?
 
 Waterstofzuivering is verdeeld in bepaalde fasen, waardoor het effect van een perfect gereinigde, verfrist, gezonde en geregenereerde huid wordt bereikt:
 
 FASE I – neutralisatie van vrije radicalen met waterstofwater.  Vrije radicalen binden zich met de aangevoerde waterstofionen, waardoor het water en de zuivere zuurstof ontstaat die de huid nodig heeft.
 

 KOST PRIJS BASIS BEHANDELING: 80 €

 
FASE II – afschilfering, d.w.z. afschilfering van de dode lagen van de opperhuid.  In dit stadium worden de dode cellen verwijderd omdat ze de activiteit van de werkzame stof zouden belemmeren.
 
 
 
 
 
 
 

FASE III – oxygenatie, die de introductie van antioxidanten moet vergemakkelijken.  Zuurstof ondersteunt de doorbloeding en opname van werkzame stoffen en stimuleert tevens de aanmaak van elastine en collageen.

 
 
 
FASE IV – distributie van antioxidanten in het behandelingsgebied.  Hun taak is om de huid te beschermen tegen de regeneratie van overtollige vrije radicalen, evenals tegen schadelijke externe factoren.
 
 
 
 
 
 
FASE V – introductie van de antioxidant in de intercellulaire ruimte, in de diepere lagen van de huid, met behulp van de ultrasone kop.  Het veroorzaakt celtrillingen, veroorzaakt een thermisch effect, ontspanning van celstructuren, ontspanning van spieren en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie.  Het resultaat is een betere stofwisseling en celregeneratie.
 
 
 
FASE VI – anti-verouderingsbehandeling, d.w.z. tillen met behulp van bipolaire radiogolven.  Het thermische effect dat op deze manier wordt verkregen, stimuleert de weefsels en collageenvezels en verbetert daardoor de elasticiteit en maakt de huid glad.
 
 
 

Waterstofzuiveringsefficiëntie

 
 Grondige reiniging is altijd de basis van schoonheidsbehandelingen, een onmisbare introductie tot verdere heilzame acties voor schoonheid.  Waterstofreiniging van gezicht, hals en decolleté zorgt voor een alomvattend effect – van grondige reiniging tot lifting.  Geen wonder dat de resultaten al zichtbaar zijn na de eerste behandeling.  Het zorgt niet enkel voor reiniging, maar ook voor optimale hydratatie, regeneratie, verfrissing en verbetering van de elasticiteit.  In het geval van een probleemhuid zal het een heilzame, kalmerende en regulerende werking hebben.  De belangrijkste effecten van huidreiniging met waterstof zijn:
 
* het elimineren van schadelijke vrije radicalen,
 
* gelijkmatige huidskleur, 
 
 *verbeterde flexibiliteit,
 
* verbetering van de dichtheid en stevigheid van de huid,
 
* de juiste zuurstofvoorziening van de huid,
 
* het diep reinigen van de poriën,
 
* afschilfering van de dode lagen van de opperhuid,
 
* verlichting van ontstekingen,
 
* regulering van de talgafscheiding,
 
* vermindering van verkleuring,
 
 *stimulatie van de vorming van collageenvezels,
 
* het verhogen van het huidmetabolisme
 

Waterstof huidreinigingsbehandeling – indicaties

 
 Het is een procedure met een vrij breed scala aan toepassingen, aanbevolen voor zowel vrouwen als mannen.  Het kan zelfs worden gebruikt bij een acne-, gevoelige of couperosehuid.  Het is onder andere een aanrader  in het geval van:
 
– tekenen van vroegtijdige veroudering
 
– grijze en vermoeide huid met ongelijkmatige kleur,
 
– overmatige talgproductie om dit proces te reguleren,
 
 -acne, mee-eters en vergrote poriën,
 
– zeer gevoelige, overactieve huid die vatbaar is voor ontstekingen.
 

 Waterstof gezichtsreiniging kan op alle huidtypes worden uitgevoerd, ongeacht het seizoen.  Het is niet alleen een grondige en effectieve exfoliatie, het kan ook een uitgebreid ritueel zijn, een introductie tot effectieve anti-verouderingsbehandelingen.

 

Contra-indicaties voor de waterstofzuiveringsbehandeling

 
 Een ander voordeel van huidreiniging op waterstof is niet-invasiviteit, geen bijwerkingen en een zeer klein spectrum van mogelijke contra-indicaties.  Overgevoeligheid of ontsteking van de huid (bijvoorbeeld acne) vormt geen belemmering.  Waterstofreiniging van het gezicht tijdens zwangerschap en borstvoeding is ook mogelijk (de eerste vier fasen van de behandeling).  Als het gaat om specifieke contra-indicaties, zijn deze voornamelijk:
 
 – actieve huidziekten,
 
 – pathologische aandoeningen van chronische ziekten (bijv. diabetes, kanker, epilepsie),
 
 – pacemaker,
 
 – metalen implantaten,
 
 – overgevoeligheid voor elektrische stroom.
 

Effectiviteit van AquaPeel H2 gezichtswaterstofzuivering bij het verminderen van acne.

Veel mensen worstelen met het probleem van acne.  Hormonale stoornissen hebben een grote invloed op de vorming ervan.  Het kan ook het gevolg zijn van een genetische aanleg.  Naast deze hoofdoorzaken van acne, moet eraan worden herinnerd dat onjuiste voeding, het gebruik van hete kruiden, overmatige consumptie van chocolade en roken ook bijdragen aan de vorming ervan.  In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het probleem van acne niet alleen van toepassing op tieners.  Mannen en vrouwen van alle leeftijden worstelen ermee.  Een geweldige methode waarmee je er effectief vanaf kunt komen, is het reinigen met waterstof van het gezicht.
 
Waterstofreiniging van de gezichtshuid – wat is het?
 
 De basis van de gezichtsverzorging is de grondige reiniging.  Hierdoor is het mogelijk om het verouderingsproces te vertragen en blijft de huid lang in goede conditie.  Onlangs is een van de meest populaire en effectieve manieren om van vrije radicalen af te komen het ondergaan van een gezichtsreinigingsbehandeling met waterstof.
 
 Het bestaat uit het inbrengen van microscopisch kleine deeltjes actieve waterstof in de huid.  Dit gebeurt onder druk met water.  Hierdoor bereikt het de diepste lagen van de huid.  Het is de moeite waard eraan toe te voegen dat tijdens waterstofzuivering ook elektroporatie wordt gebruikt (een elektrisch veld waarvan de toepassing bestaat uit omkeerbare schade aan het celmembraan om cellen te transformeren).  Tijdens de behandeling binden vrije ROS-radicalen zich met waterstofionen.  Hun combinatie produceert water en zuivere zuurstof.  Het belangrijkste is dat de hele procedure pijnloos en volkomen veilig is.
 
 
 
 
 Een zeer effectieve methode bij de behandeling van acne en de vermindering ervan is waterstofzuivering uitgevoerd met de AquaPeel H2-technologie.  Het maakt een toepassing in zes fasen mogelijk van een huidverzorgingsbehandeling die hydrabrasie, infusie, echografie en bipolaire radiogolven combineert.
 
 Hydrabrasie helpt om vrije radicalen te neutraliseren.  Gedurende deze tijd wordt waterstof onder hoge druk diep in de huid geïnjecteerd.  Vervolgens wordt de dode huid verwijderd door middel van exfoliatie.  De volgende stap is oxygenatie van huidcellen en lamineren, dat de huid beschermt tegen vrije radicalen.  Een van de voorlaatste stadia is de introductie van de antioxidant in de intercellulaire ruimte.  Het wordt door de ultrasone kop in de diepere lagen van de huid gedwongen.  Hierdoor ontspannen de spieren en wordt de bloed- en lymfecirculatie gestimuleerd.  De behandeling wordt afgesloten met een anti-aging behandeling.  Met andere woorden, een facelift wordt uitgevoerd met behulp van bipolaire radiogolven.  De huid is dan glad en elastisch.
 
 Samenvattend, door het ondergaan van de gezichtswaterstofreinigingsbehandeling wordt de huid grondig gereinigd van poriën, de dode lagen van de opperhuid en het stratum corneum worden geëxfolieerd, verkleuringen worden verminderd en de talgafscheiding wordt gestabiliseerd.  Bovendien zullen we profiteren van het feit dat de huid zuurstofarm wordt, de bloedsomloop wordt gestimuleerd, cellen regenereren en, belangrijker nog, we van acne afkomen!
 
 We kunnen gerust stellen dat AquaPeel H2 gezichtsreiniging een van de meest innovatieve methoden is voor het verminderen en behandelen van acne.  Het werkt niet alleen stapsgewijs, maar is vooral veelzijdig en tegelijkertijd uiterst effectief
 
 
 

 PRIJZEN: incl aangepaste verzorging

BASIS= ( I fase): € 80

BASIS+2 fases aangepast aan noden van gelaat: € 90

BASIS + 3 fases  €99

FULL OPTION: €125

ACNE BEHANDELING(altijd min 5 sessies) handelingen telkens aangepast aan noden van jouw huid : 

1 sessie: €100  

5 sessies: €450

Na 8 SESSIES

SCULPTOR QUATTRO X

                 BODY SCULPTOR QUATTRO X
Innovatie op het gebied van afslanken en spieropbouw
 
  SCULPTOR Quattro X is een geweldig, modern apparaat voor lichaamsvorming dat het lichaam letterlijk vormgeeft.
 
 De innovatie van deze behandeling is dat het de enige machine is die spieren opbouwt en direct vet verbrandt.  Geen enkele andere lichaamsvormende technologie bouwt spieren op.
 
 Op een niet-invasieve en pijnloze manier slankt het de taille af, vormt het de buik en tilt het de billen op, waardoor hun stevigheid en spieren toenemen.  Geavanceerde elektromagnetische technologie met hoge intensiteit werkt om onderhuids vet te verbranden en spieren te vergroten.
 
 Een revolutie in vetverbranding en moeiteloos spieropbouw.
 
Wat is het geheim?
 De revolutie van SCULPTOR Quattro X in het afslanken en het opbouwen van de spieren van de buik, taille en billen is te danken aan de geavanceerde elektromagnetische technologie van hoge intensiteit, die supramaximale contracties veroorzaakt, d.w.z. meer dan 30.000 zeer intense spiercontracties in 30 minuten, wat het vergelijkbare effect geeft tot 20.000 crunches of squats.  Onder normale trainingsomstandigheden is het bereiken van een dergelijk resultaat onmogelijk.  Niet alleen vanwege het recordaantal herhalingen, maar ook door de veel langere duur van individuele spiertrekkingen.
 Het opbouwen van spieren en het afslanken van het figuur vereist verschillende geavanceerde chemische en fysische processen in ons lichaam, zoals bijvoorbeeld leiden tot een te hoge lipolyse en de ophoping van vrije vetzuren (FFA) in vetcellen, wat onze spieren extreme hoeveelheden kost en energie om die spiercontracties op te wekken.
 
 Om tot apoptose te leiden, d.w.z. de geprogrammeerde dood van vetcellen, is een overmatige stroom van vrije vetzuren vereist.  Ons lichaam verdrijft op natuurlijke wijze dode vetcellen.  Aan de andere kant herbouwt gestimuleerd spierweefsel zijn structuur door maximale contracties te veroorzaken, nieuwe spiervezels te creëren en hun dichtheid en volume te vergroten.  Hierdoor zijn onze spieren groter, strakker en beter zichtbaar.
 

Hoeveel behandelingen moeten er worden uitgevoerd?

 De eerste resultaten ziet u al na één behandeling, de volgende al na 2-3 dagen.  De optimale serie bestaat uit minimaal 8-12 behandelingen, afhankelijk van de arrangementen.  We evalueren de effecten 2-4 weken na de laatste sessie.
Aan te raden aantal sessies per week is 2-3 x
 Al na eerste week is meetbaar verlies in cm, Na 2 weken (3X/week) :6 tot 8 cm in tailleomtrek en 2 tot 4 cm dijenomtrek
EN DIT ZONDER ENIGE MOEITE !
 
 behandeling effecten:
 – slankt de taille af
 –  bouwt spieren op
 – verstevigt en lift de billen
 – vermindert lichaamsvet
 – lift en verstevigt de huid van de buik
 – verzacht en verstevigt de huid na liposuctie
 – vergemakkelijkt verdere, onafhankelijke spiertraining
 – versterkt de spieren van de buik, taille en billen
 – vermindert de rek van rechte spieren na de bevalling
 – verhoogt de spiermassa in de buikstreek met gelijktijdig verlies van onderhuids vet
 
 Aangeraden bij:
 – Zwakke buikspieren
 – Slappe, niet-gespierde buik en taille
 – Platte, slappe, hangende billen
 – Rekken van rechte buikspieren na zwangerschap en bevalling
 – Leeftijdsgebonden spiersamentrekking en zwakte
 – Kleine vetophopingen in de billen, taille en buik
 – Voorbereiding voor training bij verzwakte spieren
 – Onregelmatig oppervlak van de buik of billen na liposuctie
 
 Contra-indicaties
 – Kankers.
 – Zwangerschap en borstvoeding.
 – Risico op bloedingen – menstruatie.
 – Metalen implantaten in het behandelgebied.
 – IUD’s (koperen spoelen).
 – Oorbellen en andere sieraden in de behandelruimte.
 – Te hoge verwachtingen van de effecten van de behandeling.
 – Apopsychische neigingen en psychische stoornissen.
 – Een pacemaker of ander geïmplanteerd elektronisch apparaat
Sculptor Quattro X 
 
 Trainingsprogramma 30-40min.
 
 Behandelingsonderdelen: buik, dijen, billen,armen
 
 Tijd :
 
  Reeks van 6-12 behandelingen 3 x week (3 weken) 
2 x week (4 weken) 
 
 Prijs :
 
 pakket van 4 trainingen 
(1 lichaamsdeel) –  € 600
 
 6 trainingen 
(1 lichaamsdeel) – € 750
 
 4 trainingen 
(2 lichaamsdelen) – € 800
 
 6 trainingen
 (2 lichaamsdelen) – € 1100
 

KUNSTNAGELS

Traumanagels behandeling: nagelbijters behandeling      

Waarom behandeling? Omdat dit garandeert duurzame resultaten, waarbij zowel de kwaliteit als de vorm van de natuurlijke nagels op lange termijn beter wordt. Alleen zo kunnen we het verbetering evolueren.

Eerste 4 behandelingen gebeuren om de 2 weken, omdat de nagelplaat bij nagelbijters groeit sneller door middel van mechanische prikkels( dit zijn uitwendige handelingen die bepaalde micro trillingen in de nagelplaat veroorzaken dat de bloedsomloop in de matrix -plaats waar de nagelplaat celletjes ontstaan) versnellen. Zoals vijlen, bijten, masseren ook instrumenten spelen zoals gitaar.

 

Versnelde bloedsomloop betekend verhoogde stofwisseling dat betekend in dit geval dat nagelplaat sneller groeit.

IMG-20200807-WA0001
IMG-20200807-WA0002
IMG-20200831-WA0007

Nagel Extensions

Kunstnagels                                                €85

(met verlenging op sjablonen)                                           Bijwerking                                                    €55

Reparatie 1 nagel

NN Nude                                                  64

  NN Nude French                                     80

  NN Color                                                   € 7

 Bijwerking (binnen 3 a 4 weken                 

 = max 3 mm uitgroei)                             55

  Na 4 weken nieuwe set                                 

  Reparatie per 1 nagel                                     

 (tijdens beghandeling)                            5
 

(tijdens behandeling)                                 € 8 

IMG-20200619-WA0124

Hand Treatment

Manicure (afzonderlijke) COMBI              € 35

IMG-20200619-WA0140

SPA Manicure

Diepe Handhuid verzorging + manicure  € 45

Volg de instructies en je zult magische transformaties creëren

Volg je de instructies niet zoals het hoort dan jah….

zal je gaten strijken in je sokken

Enkele mythes & fabeltjes

Heatspikes – dit is dat bijtend, brandend gevoel dat je in de lamp kan ervaren.

Dit komt tijdens uithardingsprocess als de gel krimpt. In nagelbed hebben we zenuwuiteinden

en als deze worden samen genepen krijgt je de prikkel dat een impuls naar de hersenen stuurt die op zijn beurt vertaald die impuls in wat je voelt brandend gevoel.

Dit kan verschillen van klant tot klant, van vinger tot vinger(afhankelijk van hoeveel en hoe diep de zenuw uiteindjes gelegen zijn in het nagelbed), maar ook van bloedsomloop( hoe sneller hoe pijnlijker: vb. vlak na het sporten, bij warm weer, tijdens de “periode” van de maand.Kunstnagels maken natuurlijke nages "kapot"

"Door gelnagels worden natuurlijke nagels dunner..."

Niks is minder waar van die stellingen!!!
 

Het is niet de gel of product die nagels “kapot” maakt maar onervaren of niet geschoolde styliste.

Product opzich heeft die mogelijkheid niet !!!

Natuurlijk wanneer we beslissen om onze al broze, dunne nagels te verstevigen dat veroorzakt tijdelijke reactie van ons lichaam. Versteviging gebeurt door middel van product op de nagelplaat te deponeren en uitharden. Wanner die product er enkele weken op blijft veroorzakt dat bevochtiging van natuurlijke nagelplaat, doordat onze vingertopen die zweten het vocht niet kunnen afdrijven omdat er product dit tegen houdt. Al dat “vocht” blijft onder de product, in de nagelplaat dus. Dat is NORMALE natuurlijke reactie. Zodra we product verwijderen zullen de nagels vochtig zijn. Dit is tijdelijke reaktie en duurt tot 3 dagen na verwijdern van de product.

IMG-20200831-WA0073

Nagels tussen behandelingen laten "rusten"

Dit is het slechtste voor jouw nagels wat je kan doen!!!

Tussen behandelingen even de product van de nagels halen. Broze en dunne natuurlijke nagels zullen altijd broos en dun blijven. Zo heeft moeder Natuur beslist.

Wij als nagelstylisten kunnen enkel ze verstevigen zodat ze niet breken en zo veel pijn veroorzaken. Om dit te garanderen moeten we het langdurig blijven behandelen. Stevige nagels is geen magic tric dat overnacht gebeurt of na enkele behandelingen. Dit is een slimme keuze die je maakt als je in behandeling gaat.

GALERIJ

Lichaamsvorming

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

Vet bevriezen

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

W tej kategorii nie znaleziono zabiegów.

Medische therapieën

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

Problematische huid

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

Anti-age therapieën

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

Preventieve therapieën

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

Medische tatoeage

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

Lichaamslittekens

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.

Gezicht littekens

Nadat u de procedure hebt geselecteerd, ziet u de volledige beschrijving, inclusief aanbevelingen voor de procedure, contra-indicaties en antwoorden op de meest gestelde vragen van klanten. U kunt ook online reserveren.