m7nqm9hfbrjdu8qrk4ikls7c4v97uo
Przejdź do treści

10 goede redenen om microneedling overwegen/ondergaan

 • We zijn vaak van mening dat wie mooi wil zijn: moet eerst pijn ondergaan ,dat de behandelingen van esthetische geneeskunde, vaak dure operaties het enige-echte manier/weg naartoe is. We vergeten echter dat we in de professionele instituten over veel verschillende behandelingen beschikken.  Minimaal invasieve technieken geven ook een zichtbaar verjongingseffect en zijn binnen het bereik van elke pocket.  Één van die behandelingen is micropunctie/microneedling.
   Wat is microneedling behandeling?
   Microneedling, ook wel micropunctie genoemd, is een cosmetische ingreep die micro-puncties in de huid creëert om het autoherstelproces te stimuleren en de transepidermale opname van verjongende actieve ingrediënten zoals groeifactoren, hyaluronzuur en vitamines te verhogen.
   Met behulp van apparaten die zijn uitgerust met micronaalden, worden kanalen in de opperhuid gecreëerd die de natuurlijke herstelmechanismen van de huid activeren.  Dankzij deze kleine gaatjes die na tien minuten spontaan sluiten, realiseert de behandelend specialist een betere penetratie van actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, antioxidanten en vitamines.  Maar het belangrijkste effect van micronaaldbehandeling is dat het groeifactoren induceert en de synthese van collageen en elastine stimuleert, waardoor het een zichtbaar verjongend effect heeft.
   10 redenen om je huid te verjongen met de hulp van microneedling 
   1. Geen operatiekamers en bijbehorende risico’s
   Het belangrijkste voordeel van micropunctie met micronaald is dat het goede resultaten geeft zonder dat een operatie of anesthesie nodig is.  Microneedling-sessies om de huid van het gezicht te verjongen, worden uitgevoerd na overleg met een specialist en zonder anesthesie, omdat ze geen pijn veroorzaken.
   2. Geen problemen met ziekteverzuim of uitgesloten worden van activiteit.
   Omdat het een minimaal invasieve ingreep is,

  na de ingreep geen hebt je geen speciale zorg nodig.

  U kunt regelmatig micronaald-sessies uitvoeren zonder uw gebruikelijke levensritme te veranderen.  De behandeling geeft geen kneuzingen en de kans op bijwerkingen is minimaal.
   3. Minimaal invasieve en pijnloze techniek
   omdat biostimulatie bestaat uit het maken van micro-beschadigingen in de epidermis met micronaalden met een lengte van 0,5 tot 2 mm, veroorzaakt het geen pijn, behalve een licht ongemak en roodheid van het behandelde gebied, dat geleidelijk verdwijnt in de volgende 24 uur.
   4. Volledig gepersonaliseerde behandeling:
   De behandeling wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de huid.  Dankzij micropunctie kan de specialist de behandeling ontwerpen in overeenstemming met de specifieke behoeften van de huid, dankzij de mogelijkheid om de juiste lengte van de naalden en hun werkingssnelheid te selecteren, evenals actieve ingrediënten.  Op deze manier kunt u antioxiderende, revitaliserende, antirimpel- of depigmentatiebehandelingen ondergaan en deze zelfs combineren in één micronaaldsessie.  Afhankelijk van uw belangrijkste probleem en huidconditie, zal uw specialiste  behandelingen ontwerpen om rimpels glad te strijken, puistjes te verwijderen, vitaliteit en uitstraling te herstellen, wallen en donkere kringen te verminderen en zelfs littekens te verwijderen.
 •  Natuurlijk zijn niet alle micro-punctie-apparaten hetzelfde en hebben ze dezelfde prestaties in termen van snelheid en lengte van micronaalden, dus het is belangrijk dat de specialist die u kiest een betrouwbaar, veilig apparaat van de nieuwste generatie heeft.
   5. Er is geen risico op een „kunstmatig” uiterlijk aangezicht, de huid op natuurlijke wijze verjongt.
   Één van meest belangrijke voordelen van micronaaldbehandeling in vergelijking met andere esthetische behandelingen is dat het ons uiterlijk niet drastisch verandert.  Maakt de huid gelijkmatig vernieuwd, krijgt haar natuurlijke glans terug, zonder imperfecties.  Zo kunnen we de angst voor een onnatuurlijk effect wegnemen dat vaak gepaard gaat met behandelingen met esthetische geneeskunde.
   6. Minimaal risico op bijwerkingen
   De meest voorkomende bijwerking veroorzaakt door micronaaldjes is rood worden van het behandelde gebied, dat geleidelijk binnen 24 uur verdwijnt.
   7. Er is voor of na de ingreep geen specialistische zorg voor nodig
   Na de micronaaldbehandeling is het noodzakelijk om de huid goed te reinigen en langdurige blootstelling aan de zon gedurende 8 dagen na de ingreep te vermijden.  En natuurlijk het gebruik van zonnebrandcrème met een hoog beschermingsniveau is sterk aangeraden. Maar we moeten dit altijd doen als we willen dat onze huid gezond en jong is, ook als we geen behandelingen op specialistische instituten ondergaan.
   8. Vermindert rimpels, puistjes en acnelittekens
   Microneedling-behandelingen geven onmiddellijk resultaat.  De diepte van rimpels wordt verminderd, verkleuring wordt verwijderd en acnelittekens worden minder zichtbaar.  Biostimulatie met micronaalden is ook effectief bij het regenereren van een verouderende huid als gevolg van overmatige blootstelling aan de zon.  Naast gezichtsverjonging geeft micronaaldbehandeling ook goede resultaten bij lichaamsbehandelingen, bijvoorbeeld bij cellulitis en striae, diepie ,oude littekens maar ook bij diverse soorten kaalheid.

microneedling rimpels bovenste voor de behandeling , onderste na 1 sessie

voor, tijdens & na 1sessie

verse litteken na een ongeval : enkel wondzorg en daarna sessies met Gen Factor

 1. 9. Één behandeling voor elk budget
   Microneedling is een van de goedkopere behandelingen en staat garant voor een uitstekende prijs-effectverhouding.  Omdat het een niet-chirurgische techniek is, is het snel en veilig, en goedkoper dan andere verjongende behandelingen zoals botox- of hyaluronzuurinjecties.
  10 We kunnen die behandeling  zo vaak
  herhalen als we willen
   Aangezien micronaaldbehandeling de collageensynthese stimuleert, wordt aanbevolen om elke 15-30 dagen sessies uit te voeren om de natuurlijke cyclus van de collageenproductie niet te verstoren.  Meestal duren verjongende behandelingen 6 sessies, hoewel het altijd de specialist is die beslist hoeveel sessies het meest geschikt zijn voor een bepaalde huid.

  👉TWIJFEL DUS NIET!!         👉 ZOMER STAAT BIJ DE DEUR!!!                                     👉 HET IS NOOI TE LAAT OM ERAAN TE BEGINNEN!!!      👉 JOUW HUID ZAL JE DANKBAAR ZIJN

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *