Corona…Corona..Corona

Lockdown..maatregelen: gevolgen!!!!::: schorsing van ah zo “essentieel”” contact beroep…sluiting?

De CORONA-periode en het jaar 2020… Het was een jaar wanneer alles stilstond!!!Maar de sluiting van Nailmorfoza beauty repair instituut is ons niet kapot of klein gekregen!!!(Ja ja je leest hier goed: de salon heeft ook een nieuwe naam bij gekregen:

nm “beauty repair”, dit past zeker bij de nieuwe make-over?)

Integendeel….Het was een tijd voor grote veranderingen, nieuwe beslissingen en zeker grote verbeteringen!!!We hebben niet stilgezeten!!!Nee ,Nee. Het was niet gemakkelijk maar zeker een moeite waard !!

Nieuwe look?☝️binnenkort te ontdekken…pss?

?Nieuwe website ??Hier ?te bekijken ?

www.beautyrepair.be

Strona główna

We hebben ons omgeschoold?……

?, bijgeschoold?    ,

?,? veel nieuw/bijgeleerd?..

Corona lockdown heeft ook nieuwe mogelijkheden blootgelegd zoals opleidingen op afstand? te volgen en tussendoor ook op verplaatsing???…ja ja daar zijn we ook ons naartoe verplaatst om zoveel mogelijk praktische lessen te volgen en te specialiseren ? . We kwamen er vele ervaringen rijker terug en zodra de maatregelen versoepelen kunnen we onze ervaringen in het praktijk omzetten .Er komen nieuwe, professionele, veilige, paramedische huid behandelingen zoals :

》》 SCARINK THERAPIE《《

(werken met littekens zowel atrofische als hypertrofische op het huid-lichaam en gezicht):

De SCARINK-behandeling is een innovatieve combinatietherapie waarmee we huidafwijkingen behandelen zoals: postoperatieve littekens , acnelittekens,  posttraumatische littekens, brandwondenlittekens, striae/striemen, verkleuringen op het gezicht en ook op het lichaam. De combinatie van Microneedling op het gebied van defecten leidt tot hermodellering van het behandelde weefsel. Littekens worden elastisch, trekken en/of knellen niet. Het gevoel en beweeglijkheid komen vaak terug en zijn veel minder zichtbaar. Maar ook rimpels en verslapping van het huid (vb gezicht, decolleté) komen in aanmerking. Hier maken we gebruik van

ScarINK Face microlift techniek (meer info volgt …)

ScarIKN Face micropeel techniek (meer info volgt…)

》》AmazINK Areola concept《

De paramedische niet invasieve reconstructie van borstareola. De micropigmentatie van de tepel / tepelhof omvat de introductie van een kleurstof met een naald direct onder de opperhuid en leidt zo tot de reconstructie van de gepigmenteerde structuren van de borstklier.

Littekens zijn niet enkel een esthetisch probleem.  De effecten van ziekten en huidafwijkingen kunnen het leven van zowel de patiënt als zijn familie negatief beïnvloeden.  Ontsierende veranderingen in de huid kunnen een verscheidenheid aan psychologische reacties veroorzaken die tot emotionele problemen en zelfs psychische stoornissen kunnen leiden.  Dan wordt het functioneren van de patiënt verstoord en wordt de kwaliteit van leven verminderd door het gezins-, beroeps- of seksleven te beperken .
 Laten we de kwaliteit van ons leven niet laten bepalen door het uiterlijk van onze huid!  #loveyourskin
 Cosmetische eliminatie van huiddefecten als aanvulling op therapeutische procedures is de antwoord op jouw probleem.
Ik verwijder elke litteken bij U. Gegarandeerde effecten!!! Bevrijd uzelf van die lelijke littekens!!! NU!!
contacteer ons voor de consultatie vandaag!!
  1. ☝️Door het contactformulier met uw gegevens in te vullen, stemt u in met de verwerking ervan door mij om contact met mij op te nemen onder de voorwaarden uiteengezet in het privacybeleid

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *